Присилна деконтаминација со туш

Краток опис:

Засилен систем за туширање со вода за дезинфекција и деконтаминација За да ги обезбедиме барањата на биолошките лаборатории и да ги исполниме барањата за повисоки заштита, дизајниравме задолжителен систем за туширање вода за луѓе од бактериска средина до стерилна средина.Системот го интегрира нашето долгогодишно искуство во минување низ биолошки лаборатории, како и надуени врати за заптивки со функција на испреплетување и актуелните режими за туширање со вода, што им овозможува на корисниците одлични...


Детали за производот

Ознаки на производи

Засилен систем за туширање вода за дезинфекција и деконтаминација
За да ги обезбедиме барањата на биолошките лаборатории и да исполниме повисоки барања за заштита, дизајниравме задолжителен систем за туширање со вода за луѓе од бактериска средина до стерилна средина.Системот го интегрира нашето долгогодишно искуство во минување низ биолошки лаборатории, како и надуени врати за заптивки со функција на испреплетување и актуелните режими за туширање со вода, што им овозможува на корисниците поголема удобност и флексибилност.
Во опкружувањата за фармацевтско производство, системите за туширање со вода стануваат сè поважни и се смета дека ја обезбедуваат безбедноста на целиот персонал и безбедноста на корисникот.
Технички спецификации
SS304/316 кабинети за BSL3 или BSL4 апликации

SS304/316 надуени заптивки со заптивка со функција за блокирање

High End Siemens PLC систем за автоматска контрола

Независен систем за туширање, волуменот и времето на прскање може да се прилагодат.

Систем за водоснабдување со постојана температура

Изборен систем за прочистување на воздухот

Копче за итно стопирање

Напојување AC220V 50HZ  • Претходно:
  • Следно:

  • WhatsApp онлајн разговор!