за нас

Се наоѓа во Ningbo, убава пристанишниот град во југоисточна Кина, Златната врата технологија е специјализирана во обезбедување на решенија вратата за фармацевтски, болници, нуклеарната индустрија и ладење индустрии од 2009. Имаме речиси десет години искуство во дизајнирање и производство на различни видови на врати за лекови, биосигурноста лаборатории, операционите сали, Х-зраци соби, КТ соби, ПЕТ / ЦТ соби, МНР соби, чисти соби, ладни простории и нуклеарни апликации.

 

 

Пред почеток на проектот, нашиот тим е на располагање во да ви помогне да избирање на соодветни врати, како на различни апликации. Ние дизајн, производство и инсталирање на нашите врати за вас. Ние обезбедуваме целиот живот по продажбата на услуги за нашите врати.

Во изминатата деценија, илјадници нашите врати се инсталирани во различни проекти низ целиот свет и тие се добро прифатени од страна на пазарот. Ние имаме долгорочни деловни партнери во Австралија, Блискиот Африка, Јужна Африка, Блискиот Исток и Јужна Азија. Се повеќе и повеќе компании имаат воспоставено долги деловни односи со нас, поради нашите сигурни производи и услуги.

 

 

 

 

Златната врата не само што обезбедува врати, но, исто така, извор други сродни работи за нашите клиенти, како на додадена вредност еден-стоп услуга. Благодарение на нашите долгорочни деловни партнери, имаме се повеќе и повеќе влошување на искуство и да ви помогне на нашите клиенти со повеќе вредни услуга.

Златна врата на тимот ќе биде секогаш тука да им обезбеди добри решенија врата и сродни работи за вашите проекти. 


WhatsApp Онлајн Chat!