Rreth nesh

E vendosur në Ningbo, një qytet i bukur port në Kinë Juglindore, Golden Door Teknologjisë ka specializuar në ofrimin e zgjidhjeve derë për farmaceutike, spitalet, industritë bërthamore dhe industrive ftohje që nga viti 2009. Ne kemi gati dhjetë vjet përvojë në projektimin dhe prodhimin e llojeve të ndryshme të dyerve për farmaceutike, laboratorët biosigurinë, dhoma e operimit, dhoma X-ray, CT dhoma, dhoma PET / CT, MRI dhoma, dhoma e pastër, dhoma të ftohta dhe aplikimet bërthamore.

 

 

Para një fillimi të projektit, ekipi ynë është në dispozicion në ndihmë të zgjedhur dyert e duhura si për aplikime të ndryshme. Ne projektimin, prodhimin dhe instalimin e dyerve tona për ju. Ne ofrojmë një jetë të tërë pas shitjes shërbimi për dyert tona.

Në dekadën e kaluar, mijëra dyerve tona janë instaluar në projekte të ndryshme në të gjithë botën dhe që janë pranuar mirë nga tregu. Ne kemi partnerë afatgjatë të biznesit në Australi, Afrikë e Mesme, Afrikën e Jugut, Lindja e Mesme dhe Azinë Jugore. Gjithnjë e më shumë kompani kanë krijuar marrëdhënie të gjatë të biznesit me ne për shkak të produkteve tona të besueshme dhe të shërbimeve.

 

 

 

 

Door Golden jo vetëm siguron dyert, por edhe burim sende të tjera të lidhura për klientët tanë si një vlerë e shtuar të shërbimit me një ndalesë. Falë partnerëve tanë afatgjatë të biznesit, ne kemi më shumë dhe më shumë përvojë vështira dhe për të ndihmuar klientët tanë me shërbimin më të vlefshme.

Golden Door Ekipi do të jetë gjithmonë këtu për të siguruar zgjidhje të mira dyer dhe sende që lidhen me projektet tuaja. 


WhatsApp Online Chat!