Tentang Kami

Lokasina di Ningbo, hiji kota palabuan geulis di South East Cina, Golden Door Téhnologi geus husus dina méré solusi panto ka farmasi, rumah sakit, industri nuklir jeung industri refrigeration saprak 2009. Urang gaduh ampir sapuluh taun pangalaman dina ngarancang jeung manufaktur tipena béda lawang pikeun farmasi, laboratorium biosafety, kamar operasi, kamar X-ray, CT kamar, pepet / CT kamar, kamar MRI, kamar bersih, kamar tiis sarta aplikasi nuklir.

 

 

Méméh hiji awal proyék, tim kami geus sadia di pitulung Anjeun milih panto luyu sakumaha per aplikasi béda. Urang ngarancang, pabrik tur masang panto kami pikeun anjeun. Urang nyadiakeun sacara gembleng hirup sanggeus layanan jualan keur lawang urang.

Dina dékade kaliwat, rébuan panto kami geus dipasang dina proyék béda sakuliah dunya sarta aranjeunna geus katampa ogé ku pasar. Simkuring gaduh mitra bisnis jangka panjang di Australia, Afrika Tengah, Afrika Kidul, Wétan Tengah sarta Asia Kidul. Beuki loba pausahaan geus ngadegkeun hubungan bisnis panjang kalayan kami alatan produk jeung jasa dipercaya urang.

 

 

 

 

Golden Door teu ukur nyadiakeun panto, tapi ogé sumber barang patali séjén pikeun klien kami salaku nilai a ditambahkeun jasa hiji-eureun. Hatur nuhun ka mitra bisnis istilah lila urang, urang kudu beuki loba pangalaman souring sarta ngabantu klien kami kalayan layanan leuwih berharga.

Golden Door Tim bakal salawasna di dieu pikeun nyadiakeun solusi panto alus sarta barang nu patali jeung proyék Anjeun. 


WhatsApp Online Chat!