• 10
  • 11
  • 12
Wilujeng sumping di ramatloka kami
Golden Door specializes di ngarancang jeung ngamekarkeun solusi panto airtight pikeun farmasi sarta Podomoro.

Naha Golden Door

Golden Door specializes di ngarancang jeung ngamekarkeun rupa leyuran panto pikeun farmasi, Podomoro, nuklir jeung refrigeration.
  • 10 Taun Garapan

    10 Taun Garapan

    Difokuskeun design panto profésional sarta fabrikasi pikeun 10 taun.
  • Service custom-dijieun

    Service custom-dijieun

    Sakabéh lawang urang nu custom dijieun salaku per sarat proyék klien urang.
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    konfirmasi lengkep presale, kontrol produksi kabupaten sarta pamariksaan preshipment biasa.
  • Sanggeus-jualan Service.

    Sanggeus-jualan Service.

    rojongan tur pamaliharaan teknis kontinyu layanan pikeun sakabeh kahirupan.

Tentang Kami

 

Lokasina di Ningbo, hiji kota palabuan geulis di South East Cina, Golden Door Téhnologi geus husus dina méré solusi panto ka farmasi, rumah sakit, industri nuklir jeung industri refrigeration saprak 2009. Urang gaduh ampir sapuluh taun pangalaman dina ngarancang jeung manufaktur tipena béda lawang pikeun farmasi, laboratorium biosafety, kamar operasi, kamar X-ray, CT kamar, pepet / CT kamar, kamar MRI, kamar bersih, kamar tiis sarta aplikasi nuklir. 

 

  • panto 3
  • panto 6
  • panto 2
  • panto 4
  • panto 5
  • panto 1

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!