• 10
  • 11
  • 12
Wilujeng Sumping
Golden Door spesialisasi ing ngrancang lan ngembangaken solusi lawang airtight kanggo pharmaceutical lan kesehatan.

Apa Golden Door

Golden Door spesialisasi ing ngrancang lan ngembangaken macem-macem solusi lawang kanggo pharmaceutical, kesehatan, nuklir lan kulkasan.
  • 10 Taun Pengalaman

    10 Taun Pengalaman

    Fokus desain lawang profesional lan pabrikan kanggo 10 taun.
  • Service Custom-digawe

    Service Custom-digawe

    Kabeh kita lawang sing adat digawe minangka saben requirement project klien.
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    konfirmasi rincian presale, kontrol produksi distrik lan pengawasan preshipment biasa.
  • Sawise-sales Service.

    Sawise-sales Service.

    support lan pangopènan technical dadi layanan kanggo kabèh urip.

Babagan awake dhewe

 

Dumunung ing Ningbo, sawijining plabuhan ayu ing Tenggara China, Golden Door Teknologi wis specialized ing nyediakake solusi lawang kanggo pharmaceutical, rumah sakit, industri nuklir lan industri kulkasan wiwit 2009. We duwe saklawasé sepuluh taun pengalaman ngrancang lan Manufaktur macem-macem jinis lawang kanggo Pharmaceuticals, Laboratorium biosafety, kamar operasi, kamar X-ray, CT kamar, PET / CT kamar, kamar MRI, kamar resik, kamar kadhemen lan aplikasi nuklir. 

 

  • lawang 3
  • lawang 6
  • lawang 2
  • lawang 4
  • lawang 5
  • lawang 1

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!