Babagan awake dhewe

Dumunung ing Ningbo, sawijining plabuhan ayu ing Tenggara China, Golden Door Teknologi wis specialized ing nyediakake solusi lawang kanggo pharmaceutical, rumah sakit, industri nuklir lan industri kulkasan wiwit 2009. We duwe saklawasé sepuluh taun pengalaman ngrancang lan Manufaktur macem-macem jinis lawang kanggo Pharmaceuticals, Laboratorium biosafety, kamar operasi, kamar X-ray, CT kamar, PET / CT kamar, kamar MRI, kamar resik, kamar kadhemen lan aplikasi nuklir.

 

 

Sadurunge miwiti project, tim kita sumadhiya nèng bantuan sampeyan milih lawang cocok minangka saben aplikasi beda. We desain, Pabrik lan nginstal kita lawang kanggo sampeyan. We nyedhiyani kabeh urip sawise dodolan layanan kanggo kita lawang.

Ing dasawarsa kepungkur, ewu kita lawang wis diinstal ing proyèk beda kabeh ndonya lan padha wis ditampa dening masyarakat kanthi apik pasar. We kudu bisnis partners long-term in Australia, Afrika Tengah, Afrika Kidul, Timur Tengah lan Asia Kidul. Liyane lan liyane perusahaan wis mantep hubungan bisnis long karo kita amarga produk lan layanan dipercaya.

 

 

 

 

Golden Door ora mung menehi lawang, nanging uga sumber kuwi sing gegandhengan liyane kanggo klien kita minangka nilai ditambahaké layanan siji-mandeg. Thanks kanggo bisnis partners long term kita, kita duwe liyane lan liyane pengalaman souring lan bantuan kita klien karo layanan liyane terkenal.

Golden Door Team bakal tansah kene kanggo nyedhiyani solusi lawang apik lan kuwi sing gegandhengan kanggo proyèk Panjenengan. 


Tampilan Online Chat!