Пропусна кутија за испарување на водород пероксид

Краток опис:

Пропусна кутија со испарен водород пероксид VHP Pass Box VHP Pass Through Chamber е интегриран уред за пренос преку ѕидот за пренос на материјали помеѓу различни простории за класификација каде што е потребно или чистење на воздушните честички или биостерилизација на површината на материјалот пред да се префрли.VHP премин вклучува ра генератор на пареа внатре, кој може да испрати испарен водороден пероксид во комората за стерилизација.Комората за био-деконтаминација може целосно да се поврзе со...


Детали за производот

Ознаки на производи

Пропусна кутија за испарување на водород пероксид

VHP Pass Box

VHP Pass Through Chamber е интегриран уред преку ѕиден пренос за пренос на материјали помеѓу различни простории за класификација каде што е потребно или чистење на воздушни честички или биостерилизација на површината на материјалот пред да се префрли.

VHP премин вклучува ра генератор на пареа внатре, кој може да испрати испарен водороден пероксид во комората за стерилизација.Комората за био-деконтаминација може целосно да се поврзе со конструкцијата на просторијата со панели за затворање.Комората за пренос на стерилизација се испорачува целосно склопена, претходно поврзана и тестирана.

Автоматизираниот процес ги следи сите критични контролни точки на циклусот на дезинфекција.Циклусот за дезинфекција на високо ниво трае помеѓу 50 минути (во зависност од оптоварувањето).Товарот ќе се деконтаминира пред да се префрли преку потврден циклус на дезинфекција со спорицидно гасење со испарување со намалување на 6 дневници.Развиениот циклус е квалификуван со биолошки индикаторски предизвици на Geobacillus stearothermphilus.

Технички спецификации

Внатре VHP генератор

Независна единица за вентилација и одводнување

SS304/316 кабинети за BSL3, BSL4 апликации

Заклучени надуени дихтунзи непропустливи врати

Уред за контрола на патеката на компримиран воздух

Систем за автоматска контрола на PLC

Контрола на екран на допир за отворање и затворање на вратите

Двослојно стакло за гледање со рамна монтажа

Вентил за итно ослободување опционален

Копче за итно запирање опционално

Ве молиме контактирајте со нашата продажба за детални воведи за оваа кутија за пропусници.

 

  • Претходно:
  • Следно:

  • WhatsApp онлајн разговор!