Smart Servo Motors factory and suppliers | Golden Door

Smart Servo Motors

Short Description:

Smart Motor / Intelligent Motor / Smart ICM Motor /  Smart Servo Motor  Smart ICM motor is specially designed for sliding freezer doors. It has inner controller and no need of extra control box like traditional industrial motors. It is completely waterproof design and can work for a very long time in freezer rooms. I. Product features 1. Super noiseless : Drive directly, no need gearbox, motor running at a low speed, noiseless. 2. Free maintenance : Drive directly, no gearbox, no brush, no fr...


Detail produk

Tags Product

Motor Smart / Intelligent Motor / Smart ICM Motor /  Smart Servo Motor 

Smart ICM motor khusus sing dirancang kanggo ngusapake lawang mesin pembeku. Wis controller utama lan ora perlu saka kothak kontrol ekstra kaya motor industri tradisional. Iku desain temen anti banyu lan bisa kanggo wektu sing dawa banget ing kamar mesin pembeku.

I. Product fitur
1. Super noiseless: Drive langsung, ora perlu gearbox, motor mlaku ing kacepetan kurang, noiseless.
2. Free pangopènan: Drive langsung, ora gearbox, ora rerumput, ora gesekan, supaya ora bagean ngganteni lan pangopènan.
3. urip Long dienggo: Motor mlaku ing kacepetan kurang, dadi pindah bisa digugat kanggo dangu.
Saving 4. Energy: PM brushless motor, kontrol servo, efficiency dhuwur.
5. daya Buruh: Ora perlu instalasi saka gearbox utawa kontrol kothak, nyimpen biaya pegawe.
6. Mlaku Gamelan: Kalebu resolusi dhuwur ngodhe optik nang motor, lawang kamar kadhemen mlaku Gamelan.
7. fungsi Lengkap: Bisa karo kabeh jinis mesin pembeku ngusapake utawa lawang ngusapake vertikal.
8. Trep kanggo nggunakake: setters utawa komputer bisa karo ngawasi online, utawa sampeyan bisa nyetel data technical liwat setters utawa komputer.
9. laju réplikasi: Data technical saka motor bisa disimpen ing komputer. Via online model motor padha bisa maca data disimpen lan nyalin menyang dhewe, mulane bisa nyimpen wektu ngatur data kanthi manual.
10. Low EMI: Ora unit perlu kontrol ekstra, ing motor ICM kalebu pembalap, encoders lan kontrol minangka salah siji unit, ora kabel sambungan perlu antarane motor lan kothak kontrol, bisa ngurangi EMI.
11. Remote debugging & remot kontrol.
II. Data Technical
1. Model: 3 model
l ICM-170D116H-22; 220V / 50HZ; 500Watts; 220 r / min; 60 N * M; 200kgs;
l ICM-170D126H-18; 220V / 50HZ; 750Watts: 180 r / min; 80 N * M; 400kgs;
l ICM-170D156H-15; 220V / 50HZ; 1000Watts; 150 r / min; 120 N * M; 1000kgs;
2. Nutup motor anti banyu, ketemu standar nasional. Dilengkapi karo kabel power linapis emas lan linapis emas kabel sinyal, bisa digunakake kanggo luwih saka rong puluh taun.
3. fungsi Self-panas. Bisa kanthi otomatis Kalor dhewe saka -5 ℃ kanggo 5 ℃, banjur miwiti bisa.
4. Mbukak dening tangan gampang, ora genggaman perlu.
5. fungsi Anti-tabrakan: Nalika lawang wis ngusapake, yen kena objek, iku bakal mungkasi kanthi otomatis lan banjur nguripake maneh.
aplikasi: 
ff





  • : Previous
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!