Smart Servo Motors factory and suppliers | Golden Door

Smart Servo Motors

Краток опис:

Smart Motor / Intelligent Motor / Smart ICM Motor /  Smart Servo Motor  Smart ICM motor is specially designed for sliding freezer doors. It has inner controller and no need of extra control box like traditional industrial motors. It is completely waterproof design and can work for a very long time in freezer rooms. I. Product features 1. Super noiseless : Drive directly, no need gearbox, motor running at a low speed, noiseless. 2. Free maintenance : Drive directly, no gearbox, no brush, no fr...


детали за производот

Тагови производ

Smart мотор / интелигентни мотор / Smart ICM Motor /  Smart Серво мотор 

Smart ИВЗ мотор е специјално дизајниран за лизгачки врати замрзнувач. Таа има внатрешен контролер и нема потреба од дополнителна контрола кутија како традиционалните индустриски мотори. Тоа е целосно водоотпорен дизајн и може да работи за многу долго време во замрзнувачот соби.

I. Карактеристики на производот
1. Супер бесшумен: вози директно, нема потреба менувач, моторни трчање со мала брзина, бесшумно.
2. Слободен одржување: вози директно, без менувач, без четка, без триење, па нема делови за замена и одржување.
3. Долг живот за употреба: моторни трчање со мала брзина, така што неговата брзина може да биде тужена за долго време.
4. заштеда на енергија: PM brushless мотор, серво управувач, висока ефикасност.
5. заштеда на трудот: Нема потреба од инсталација на менувач или кутијата за контрола, освен трошоците за работна сила.
6. Вклучување на непречено: Вклучување висока резолуција оптички енкодер во внатрешноста на моторот, ладна соба врати работи непречено.
7. Комплетна функции: Можат да работат со сите видови на лизгање замрзнувач или вертикална лизгачки врати.
8. Лесен за користење: положувачи или компјутери можат да работат со онлајн следење, или можете да се прилагоди на технички податоци преку положувачи или компјутери.
9. Со голема брзина репликација: Техничките податоци за моторот може да се зачувани во компјутерот. Преку интернет на истиот модел на моторот може да се прочита снимените податоци и копирајте ја во свои, затоа може да се спаси за време на прилагодување на податоци рачно.
10. Ниска ЕМИ: Нема потреба од дополнителна контрола единица, моторот ИВЗ вклучува возачи, енкодери и контроли како една единица, нема потреба врска жица помеѓу мотор и кутијата за контрола, може да го намали ЕМИ.
11. далечински дебагирање и далечински управувач.
II. Технички податоци
1. Модел: 3 модели
l ИВЗ-170D116H-22; 220V / 50Hz; 500Watts; 220 r / min; 60 N * M; 200kgs;
l ICM-170D126H-18; 220V / 50Hz; 750Watts: 180 r / min; 80 N * M; 400kgs;
l ICM-170D156H-15; 220V / 50Hz; 1000Watts; 150 r / min; 120 N * M; 1000kgs;
2. запечатени водоотпорен мотор, да ги исполнуваат националните стандарди. Опремени со позлатени моќ жица и позлатен сигнал жица, може да се користи за повеќе од дваесет години.
3. функција само-греење. Тој автоматски може да се загрее од -5 ℃ до 5 ℃, а потоа ќе почнат со работа.
4. Отворете го со раце лесно, нема потреба спојката.
5. функција Анти-судир: Кога вратата е лизгање, ако се допре никакви предмети, тоа автоматски ќе запре, а потоа се врати назад.
апликации: 
ff





  • Претходно:
  • Следно:

  • WhatsApp Онлајн Chat!