Добри вести од странство

Пред неколку месеци, 21 комплети на надуени печат врати произведени од страна на Златна врата беа пратени на нашиот клиент, Bharat биотехнолошка Индија, кој се наоѓа во Хидерабад Индија. Овие врати се за проект за објект висок задржување. Го испративме инженер на сајтот и помогна на тимот на клиентот за да ја завршите инсталацијата на нашите врати. По два месеци напорна работа, сега се работи многу добро. Ние ќе работиме со нашите клиенти уште еднаш и да почне втората фаза од проектот многу наскоро.

new2 (1)     15a6ba392


Време на мислењето: Јуни-18-2018
WhatsApp Онлајн Chat!