warta alus ti mancanagara

Sababaraha bulan ka tukang, 21 sét lawang segel inflated dijieun ku Golden Door anu shipped ka klien urang, BHARAT Biotéh India, ayana di Cimahi India. Lawang ieu pikeun proyék fasilitas ngawadahan tinggi. Urang dikirim insinyur urang pikeun situs jeung mantuan tim klien urang nepi ka rengse pamasangan lawang urang. Sanggeus dua-bulan gawé teuas, ayeuna sipatna digawé kacida alusna. Urang bakal bisa dipaké jeung klien kami deui tur mimitian proyek fase kadua pisan geura-giru.

new2 (1)     15a6ba392


Pos waktos: Jun-18-2018
WhatsApp Online Chat!