Good news saka luar negeri

Sawetara sasi kepungkur, 21 set lawang segel inflated diprodhuksi dening Golden Door padha mlebukake kanggo klien kita, Bharat Biotech INDIA, dumunung ing Hyderabad India. Lawang iki kanggo proyek fasilitas containment dhuwur. We dikirim engineer kita ing situs iki lan mbantu tim klien rampung panginstalan kita lawang. Sawise rong sasi hard karya, saiki lagi nggarap banget uga. Kita bakal bisa karo klien kita maneh lan miwiti project tahap kapindho banget rauh.

new2 (1)     15a6ba392


Post wektu: Jun-18-2018
Tampilan Online Chat!