Lajme të mira nga jashtë

Disa muaj më parë, 21 grupe të dyerve të fryra vulë e prodhuara nga Golden Door janë dërguar për të klientit tonë, Bharat Biotech Indi, të vendosura në Hyderabad Indi. Këto dyer janë për një projekt të objektit të lartë kontrollin. Ne e dërguam inxhinier tonë në vend dhe ka ndihmuar ekipin e klientit për të përfunduar instalimin e dyerve tona. Pas dy muajsh punë e vështirë, tani ata janë duke punuar shumë mirë. Ne do të punojmë me klientin tonë përsëri dhe të fillojnë projektin e dytë fazë shumë shpejt.

new2 (1)     15a6ba392


Ora Post: Jun-18-2018
WhatsApp Online Chat!