Добри вести од странство

Пред неколку месеци, 21 комплет на надуени врати за заптивки произведени од Golden Door беа испратени до нашиот клиент, BHARAT BIOTECH INDIA, лоциран во Хајдерабад Индија.Овие врати се за проект за висок капацитет за задржување.Го испративме нашиот инженер на локацијата и му помогнавме на тимот на клиентот да ја заврши инсталацијата на нашите врати.По двомесечна напорна работа, сега работат многу добро.Повторно ќе работиме со нашиот клиент и многу брзо ќе го започнеме проектот од втората фаза.

ново2 (1)     15a6ba392


Време на објавување: 18.06.2018
WhatsApp онлајн разговор!